Met ingang van 1 januari 2022 is Ans Huurnink Project Coördinator/Inspirator voor Beroepsorganisatie ASC.

Zij stelt zichzelf graag aan haar vakgenoten in het veld voor:

Even voorstellen

Aangenaam! Ik ben Ans Huurnink. De meesten van jullie kennen mij, maar toch stel ik me graag nog even kort voor.

Vanaf 2008 ben ik als ambtelijk secretaris begonnen met het ondersteunen van cliëntenraden en kwam ik ook in contact met NCZ. Daar heb ik mogen meedenken in de aanloop naar de WMCZ 2018 en de Beroepsopleiding Ambtelijk Secretaris Cliëntenraad die NCZ heeft ontwikkeld.

Ik praat vanuit mijn werkervaring en wil deze met jullie als collega ondersteuners van allerlei cliëntenraden graag delen. Het afgelopen jaar heb ik dit o.a. middels een drietal online inspiratie sessies bij NCZ mogen doen.  Hierbij kwamen mooie verbindingen tot stand. We werken immers veelal solistisch en kunnen onze werkervaring door de bijzondere positie die we binnen de organisatie en de cliëntenraad hebben niet altijd delen. Voor een uitgebreidere kennismaking verwijs ik graag naar Ans Huurnink en naar mijn LinkedIn profiel 

Vanaf januari mag ik NCZ ondersteunen als projectcoördinator/inspirator voor Beroepsorganisatie ASC. Een mooi initiatief dat NCZ het afgelopen jaar gestart is.

Ik zie uit naar jullie inbreng en een mooie samenwerking en wens jullie allereerst fijne feestdagen in een bijzondere en niet al te makkelijke tijd.

Blijf gezond !
Hartelijke groet, Ans

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *