De Voord, Elburg

8 uur per week

MBO niveau

Ambtelijk Secretaris Centrale Cliëntenraad

Draag je de ouderenzorg een warm hart toe en wil jij je inzetten voor cliëntmedezeggenschap ? Ben je een spin in het web én linking-pin tussen de centrale cliëntenraad en Het Baken?
Solliciteer dan als ambtelijk ondersteuner voor onze CCR!

Vacature Ambtelijk Secretaris Centrale Cliëntenraad Het Baken
Vacature Ambtelijk Secretaris Centrale Cliëntenraad Het Baken

WAT ZOEK JIJ?

Als ambtelijk secretaris ondersteun jij de Centrale Cliëntenraad (CCR) op een professionele wijze. Je verricht een diversiteit aan taken. Je wil de CCR optimaal laten ondersteunen en voert alle werkzaamheden uit die hiervoor nodig zijn. Denk daarbij aan verslaglegging van de besprekingen, het zorgdragen voor de agenda en tijdig versturen van vergaderstukken, het beheren van het archief tot het toetsen en opstellen van advies- en instemmingverzoeken die worden voorgelegd.
Je bent tactvol, kan goed luisteren, accuraat, dienstbaar, verbindend, initiatiefrijk en werkt zelfstandig. Je kunt goed omgaan met je onafhankelijke positie binnen de organisatie en kunt goed handelen in situaties met mogelijk tegengestelde belangen.
Je regelt de planning en zorg je ervoor dat alle betrokken partijen op de hoogte zijn, zodat actiepunten worden afgehandeld. Je houdt van procesmatig werken en hebt een goed overzicht. Je bent goed op de hoogte van de wet- en regelgeving op het gebied van cliëntmedezeggenschap, zoals de WMCZ 2018, de eigen medezeggenschapsregeling en het huishoudelijk reglement.

WAT ZIJN JE WERKZAAMHEDEN NOG MEER?

 • Uitvoeren van secretariële werkzaamheden: agenda voorbereiden, stukken verzamelen/verzenden, vergaderingen bijwonen, verslaglegging van de vergadering, planning en actiepunten bewaken c.q. in uitvoering nemen, brieven, c.a. opstellen;
 • Organiseren en voorbereiden van vergaderingen en activiteiten;
 • Bijdragen aan het opstellen en naleven van het jaarwerkplan en de begroting;
 • Bewaken van de naleving van wetten, procedures en afspraken op het gebied van medezeggenschap en het signaleren van (dreigende) afwijkingen;
 • Adviseren van de voorzitter en de leden over te behandelen onderwerpen en het verwoorden van standpunten;
 • Bijhouden van actuele ontwikkelingen op dit terrein en dit onder de aandacht brengen van het medezeggenschapsorgaan;
 • Tijdig aanvragen informatie bij de Raad van Bestuur;
 • Contactpersoon zijn voor de CCR;
 • Vormgeven aan de communicatie met medewerkers.

WIE ZIJN WIJ?

Ons motto is ‘vertrouwd & dichtbij’. Met professionele medewerkers die goed weten wat ze doen en wat de cliënt zelf kan en wil, geven wij invulling aan onze zorg, een zinvolle dagbesteding en dienstverlening. Dit organiseren we in kleine integrale teams rondom de cliënt in een woongroep. Wij willen graag dat medewerkers regelruimte hebben en ervaren en dat zij beslissingen kunnen nemen die nodig zijn voor goede zorg en verantwoord professioneel handelen. Zodat de ouder wordende mens zo goed mogelijk is ondersteund en wordt bijgedragen aan zijn of haar kwaliteit van leven.

Wij zijn een christelijke zorginstelling en hechten veel belang aan de normen en waarden zoals omschreven in onze zorgvisie. Wij willen graag dat onze medewerkers zich hierbij thuis voelen maar stellen geen eisen aan achtergrond of levensbeschouwing. Iedereen is welkom bij Het Baken!

Bekijk ons onderstaande filmpje om een eerste indruk van Zorgverlening Het Baken te krijgen!

WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?

 • Een afgeronde secretariële mbo-opleiding niveau 4, aangevuld met een cursus ambtelijk secretaris cliëntenraad, of je bent bereid deze te gaan volgen. Het Baken biedt je hier graag de mogelijkheden voor;
 • Ervaring met Word, Excel, Outlook, PowerPoint en social media;
 • Uitstekende uitdrukkingsvaardigheden in het Nederlands, zowel in woord als geschrift;
 • Bekendheid met de wet- en regelgeving met betrekking tot cliëntenraden en/of de bereidheid je daar goed in te verdiepen;
 • Jij bent sterk in plannen en organiseren en kunt goed zelfstandig werken. Je houdt de voortgang van je werk nauwlettend in de gaten en kunt je goed schriftelijk uitdrukken. Jij bent vaardig in notuleren, documenteren en archiveren.

WAT BIEDEN WIJ JOU?

Bij Zorgverlening Het Baken vind je een mooie baan waarin je werkelijk het verschil kunt maken voor mensen. Je komt te werken in een warme, inspirerende en lerende organisatie die zelfstandigheid stimuleert, jou ondersteunt in je groei en oog heeft voor jouw talenten. We moedigen je aan bij te dragen aan de ontwikkeling van onze organisatie. Je komt in een professioneel team waar veel waarde wordt gehecht aan samenwerking en goede onderlinge relaties.

– 8 uur per week, flexibel in te zetten en ook mogelijk om (deels) vanuit huis te werken
– Natuurlijk zijn je arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT. Wij maken geen geheim van jouw salaris. De functie is ingeschaald in FWG 45.

INFORMATIE EN SOLLICITATIE

Voor meer informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Thea Nicolai op 06-57565143
Laat in je brief, vlog of mindmap zien waarom wij graag met jou in gesprek willen! Dat kan via het formulier onderaan deze pagina:

Misschien ook interessant voor u:

Vacature Ondersteuner Medezeggenschap Medewerkers bij Koraal

Vacature Ambtelijk Secretaris Cliëntenraad Jeugdbescherming Gelderland

Opleiding Ambtelijk Secretaris Cliëntenraad

De Ambtelijk Secretaris Cliëntenraad

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *